Vila Cetkovic Beach View
Facebook Vila Cetkovic     ENGLISH     РУССКИЙ

Aktivan odmor

Stene

Plivanje

U blizini su 5 stenovitih i kamenitih plaža, udaljenih svega 300m do 500m, Maljevik, Štrbina, Nudistička, Galebova i plaža sa lekovitim blatom.

Više detalja  

Jedrenje&Krstarenje

Istražite obalu Crne Gore sa mora, prekrasni Boko-kotorski zaliv i Skadarsko jezero. Polasci iz Bara, Budve, Tivta i Virpazara.

Više detalja  

Planinarenje&Biciklizam

Možete probati laganu šetnju kroz Spičansko polje, ili se popeti na Velji brdo ili Haj Nehaj, ili proći stazama u Nacionalnom parku Skadarsko jezero. Sve lako dostupno od naše kuće.

Više detalja  

Lokalni dogadjaji

Posetite i učestvujte u nekom od lokalnih dogadjaja. Upoznajte ljude i zabavite se. Ne propustite “Dane Zagradja” koje mi organizujemo tokom letnjih meseci.

Više detalja  

Vino&Hrana

Probajte plodove Skadarskog jezera i Jadranskog mora – ukusne i aromatične. Masline, morska riba, jezerska riba “krap”, jegulja, raštan kupus, med, sir, pršuta, loza i čuveno crmničko vino Vranac.

Više detalja  

Kultura&Istorija

U okviru programa “Dani Zagradja” možete uživaqti u pesničkim i književnim večerima, pozorišnim predstavama, izložbama skulptura i slika, koncertima itd. Takodje možete posetiti stare gradove, letnje palate, crkve, manastire, džamije itd.

Više detalja  

Ribolov&Ronjenje

Uvala Maljevik je značjna lokacija na mapi pomorske arheologije. U njenim plićacima su pronadjeni ostaci drevnog grada. Sa svojim bogatim podvodnim svetom predstavlja pravi raj za ronjenje i podvodni ribolov.

Više detalja  

Odmor&Relaksacija

Osećate se pod stresom i umorno? Previše radite i ne pronadjete vreme da se odmorite pa na kraju završite kupujući lekove. Ne brinite, svi se tako osećamo u današnjem svetu, ali je zato veoma važno da se odmorite i relaksirate.

Više detalja  

Ekoturizam

Ako Vam je draže da na odmoru pobegnete od gužve na obali i približite se divljoj prirodi onda su prava mesta za vas Nacionalni park Skadarsko jezero, Bjelice u Katunskoj nahiji i Katuni Piperski.

Više detalja  

Izleti

Na Vaš zahtev organizujemo sa našim partnerima obilazak kulturnih i istorijskih znamenitosti Crne Gore.

Više detalja